Dutch Translation

Mijn hart heet u in ons huis en in onze harten welkom. Wanneer u open aan ons, u onze harten ingaat en wij gaan van u in. Wanneer wij elkaar begrijpen, begrijpen wij ons omdat wij vinden hoe dicht wij zijn aan het zijn het zelfde. Dan kunnen wij vrede met elkaar hebben en goedkeuren wat elkaar moet aanbieden, al dan niet het tevredenstellend is, of wat wij in het ogenblik willen.

Elk heeft zijn doel, wat het in het ogenblik is dat wij aanbieden. Wij kunnen weten dat aangezien wij elkaar beter en meer begrijpen wij kunnen weten dat elk ding dat wij elkaar een doel heeft hebben aangeboden.

Wanneer wij elkaar beter en meer begrijpen, kunnen wij ook weten wat dat doel is, zodat kunnen wij met dat het het weten goedkeuren.

Ik heet u in dat het het weten welkom. Wij worden gezegend met dat het het weten. Wij allen hebben dat het het weten. Ik heet u in het op de hoogte zijn van uw het het weten welkom.

Ik heet u ook in het begrip van doel in een grote en diepe betekenis welkom. Elk van ons heeft ook dat. Wij kunnen elkaar nu helpen wanneer wij van dat grote en diepe doel kennen. Wij kunnen elkaar helpen om dat doel te voltooien.

Ik heet u in het kennen van dieper doel welkom.

Het leven verandert dan. Aangezien wij zo dicht bij het zijn het zelfde worden. Wij hebben samen liefde en veiligheid en vrede.

Onthaal aan liefde en veiligheid en vrede.